keverhuren.nl de mooiste kever cabrio's
www.keverhuren.nl
Home
De Kevers
Foto album Kevers
Prijzen
Contactformulier
Voorwaarden

 

Hieronder staan een aantal van onze kevers nader toegelicht, totaal staan er een 3 witte, een parelmoer witte, een blauwe en een zwarte tot uw beschikking, kortom veel keus, mail ons uw gegevens of vragen en we sturen u de mogelijkheden voor uw trouwdag toe. Kijk bij Foto album voor een impressie van alle kevers

 

Deze Volkswagen Kever 1500 cabriolet is uit 1970 en verkeert in uitstekende staat! De donkerblauwe lak in combinatie met een wit interieur en witte kap geeft een chique uitstraling. De kever heeft een speciale dulon 2-componenten beschermingslaag waardoor de donkerblauwe lak in topconditie blijft.

  

Deze Volkswagen Kever 1303 triple white cabriolet is een “special edition” uit 1977 en verkeert in schitterende staat. Alles is in smaakvol wit uitgevoerd met houten details in het interieur. De kever beschikt over een 1600 motor, wat voldoende is om vlot met het dagelijkse verkeer mee te komen. De kever heeft een speciale dulon 2-componenten beschermingslaag waardoor de mooie witte lak in topconditie blijft.

Dit is een witte Volkswagen Kever 1302 LS cabriolet, een “jubileum model” uit 1970 en verkeert in uitstekende staat. Het dak en interieur zijn zwart. De kever heeft een nieuwe motor, welke pittig genoeg is is om vlot met het dagelijkse verkeer mee te komen.

Top
www.keverhuren.nl | info@keverhuren.nl